Tank- , Bodem- en Grondsaneringen
Verhuur & verkoop grondwaterzuiveringsinstallaties

 
 
 

Kies voor een professionele oplossing: De Vlieger Guy

 

De Vlieger Guy is in 2002 opgericht in Merendree (Nevele bij Gent) om oplossingen op maat te bieden voor allerhande saneringen.

Wij bedienen diverse klanten over heel België, zowel particulieren en kleine zelfstandigen als bodem- en milieudeskundigen, verzekeringsmaatschappijen, KMO’s en grotere bedrijven bv. supermarkten of benzinestations.

 

Wij leveren diverse saneringstechnieken voor verontreinigde bodems en vervuild grondwater. Ons bedrijf is in het bezit van een VCA**-certificaat, zodat u er zeker van kunt zijn dat we voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen.

 

Daarnaast verhuren en verkopen we grondwaterzuiveringsinstallaties (GWZI's) als volledige containerunits op maat of als aparte zuiveringscomponenten voor grondwater en bodemlucht.

Bijvoorbeeld bodemluchtonttrekkingsunits, zand- en biofilters, persluchtinjectie-units, grondwateronttrekkingsinstallaties, oliewaterafscheiders, lucht- en waterzijdige actief-koolstoffilters, ontijzeringsinstallaties, striptorens of enkel- en meervoudige plaatbeluchters.

 

We verzorgen ook de inbedrijfstelling en het onderhoud.

 
 

We komen graag bij u langs om

uw saneringsprobleem te overlopen

en u professioneel advies

en een offerte op maat te leveren.

 

Bel naar 0495 52 52 92 of 09 245 98 05

en we zijn binnen 24 uur bij u!